TrackingTrackingTrackingTrackingTrackingTrackingTracking

  PVC
  AL  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 

Системи DORMA

ДОРМА е производител от световен мащаб на системи и технологии за врати,както и на други продукти от този тип.Те са световен лидер в автоматиката за врати и звукоизолиращите преградни стени и международен номер 2 при автоматичните врати. Използването на стъклото при проектиране на жилищната площ е важна част от модерната архитектура-от фасадите на сградите до витрините на магазините,от стъклените елементи във вътрешните помещения до мокрите помещения.

 

DORMA-Gmbh,фамилна компания с представителства в над 30 държави и водеща роля в направленията в които работи,а именно: Автоматични врати-обикновени плъзгащи,безшпросни,противопожарни,аварийни,телескопични,изгънати,въртящи се дву-три-и четирикрилни ръчни и автоматични врати,Техника за врати – горни и долни автомати за затваряне на врати,анти-паник брави,Системи за сигурност и контрол на достъп,Системи за стъклени фасади и обков за стъкло и душ-кабини,Подвижни стени-стъклени (HSW) и звукоизолиращи.Със своите впечатляващи технически свойства и великолепна естетика.Аксесоарите за стъкло DORMA отговарят на всички изисквания на архитеките и проектантите и се превръщат в нов източник на вдъхновение.

 

Mетални изделия за врати:


Подразделението на “DORMA” Управляващи блокове включва производствените единици: Управляващи блокове, Обков за врати и Брави. Скритият затварящ механизъм ITS 96, проектиран за вграждане в крилото на вратата, наложи нови стандарти в този сегмент на пазара. Дивизия Техника за Врати обхваща обков за дъврени врати, брави и Паник системи. Стандартните "cam action" автомати (на принципа на действието на ексцентрична ос) с бързо намаляващата си сила при отваряне и ITS 96, невидим автомат, проектиран за вграждане в крилото, са наложили нови стандарти в отрасъла. По света продуктите от тази дивизия се продават предимно на големи архитектурни проекти  и имат определящо значение за международния имидж на фирмата.

 

Автоматика:


Подразделението Автоматика предлага най-пълната и разнообразна гама от летящи, плъзгащии револверни врати, както и плъзгащи преградни стени със стъклопакет, управлявани автоматично. “DORMA” е спечелила първо място в сектора по автоматика в Европа и второ място в света. Автоматика е дивизия която се развива бързо и е от особено значение."ДОРМА" е започнала да трупа активи на пазара за автоматични врати през 70 - те и сега предлага най-изчерпателната и обширна гама от фалцови, плъзгащи и кръгли врати, а също и плъзагщи се системи с безшпросно стъкло."ДОРМА" е извоювала първото място в Европа в сектора за автоматични врати и второ в световен мащаб.

 

ОБКОВ:


Подразделението Обков насочва усилията си за разработване и производство на обков и принадлежности за стъклени врати и декоративни и структурни системи от стъкло. По отношение на технологията, “DORMA” заема водещо място в областта на обкова за стъкло в световен мащаб.Дивизия Обков за Стъкло се съсредоточва в развитието и производството на обков за стъклени врати и декортивни и структурни системи. Технически, "ДОРМА" е водеща втози отрасъл.

 

СИГУРНОСТ:


С подразделението си за контролиране на допуска и работното време “DORMA” има съществени компетенции в областта на системите за сигурност с възможност за аварийно напускане на сградите и може да се похвали със силни позиции в записващите системи за контролиране . Чрез налагането на нови технологии и изграждайки нарастващ интерес към електронните модули, дивизията Ситстеми за Сигурност и Контрол се е превърнала в истински новатор в областта на системите за сигурност и контрол на достъп. ДОРМА може да се похвали с наистина солидни позиции и познания в бранша.

 

СИСТЕМИ ЗА ПРЕГРАЖДАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯ:


Подразделението за подвижни преградни стени e мястото, където е събран изключително голям опит в производството на елементи за разделяне и преграждане на помещения и оформяне на вътрешното пространство. Дивизията Звукоизолиращи Преградни Системи изразява обширните познания на ДОРМА в областта на преградните стени и конфигурирането на вътрешното пространство. Дивизията обхваща от системи за преграждане на огромни зали в големи центрове до системи за звукоизолиране в малки помещения. ДОРМА е световен лидер в тази дивизия.

E-mail


        -       !